Oldtimer Tour voert ‘dwars door de Veluwe’

Oldtimer Tour voert ‘dwars door de Veluwe’

ZWOLLE – Oldtimers en Classic Cars uit de hele regio komen zondag voor de achttiende keer in Zwolle bij elkaar voor de Racident Oldtimer Tour.
Vanaf de Diezerstraat rijden de deelnemende wagens een route van honderd kilometer door de Veluwe. De tocht start om 12.00 uur, maar de auto’s staan al een uur eerder opgesteld zodat publiek de kans heeft om de voertuigen van dichtbij te bekijken.

De verwachting is dat zo’n 150 oude wagens en klassiekers aan de starts zullen verschijnen. Iedereen mag meedoen, maar bij 150 inschrijvingen trekt de organisatie de grens. Wie mee wil rijden, kan zich zondag vanaf 10.00 uur melden op partyship de Willem Jan aan de Pannekoekendijk. Om zeker te zijn dat er een deelnamenummer beschikbaar is, kan het verstandig zijn om voor in te schrijven op www.racidentoldtimertour.nl .

De grootste oldtimertocht uit de regio wordt ondersteund door gemotoriseerde verkeersbegeleiders. Heideveld Klassiekers rijdt mee voor technische hulp. Tussen 16.00 en 18.00 uur komen de bijzondere voertuigen weer aan in Zwolle. De finishvlag hangt bij partyship de Willem Jan.

Volvo Amazone
Share Button