Spuiten

Spuiten

Alvorens over te gaan tot het spuiten van de auto dient uiteraard uitvoerig overleg te worden met de klant over het eindresultaat wat deze wil bereiken. Het gaat hierbij verder dan uitsluitend discussiëren over de kleur. Hierbij valt te denken aan dingen als:

Lancia klaar om te spuiten

* afwerking met blanke lak

* het meespuiten van biesjes en andere versieringen

* duotone etc.

Bij deelrestauraties is het verder van belang goed op de hoogte te zijn van wat er voor lakken gebruikt zijn op de originele auto. Immers het gebruik van niet-compatibele systemen kan leiden tot afbladderen, blaasjes, oplossen of andere vormen van beïnvloeding tussen beide lakken. In sommige gevallen is het nodig de oude delen eerst te voorzien van een bufferlaag.

Lancia is hier gespoten
Share Button