Wij zijn met vakantie

Wij zijn met vakantie tot 5 augustus; het bedrijf is beperkt geopend

We komen naar huis en hebben ongeveer 300 mtr hout, twee ramen en 1 deur voor een schuurtje bij ons!!! Met hulp van Tommy die met zijn aanhanger is meegegaan naar de ByggMax en de buurman die een goede zaag machine heeft, hebben we na een middag hard werken de bus vol. Nu hebben we een hoogslaper….


Na een paar dagen Hoga Kusten zijn we nu in Hammarstrand aangekomen. De eerste dag regen hebben we te pakken. We zijn op visite bij Dries en Margit die hier B&B ‘Lergodset’ runnen. Ook hebben we even bekeken hoe de Volvo Amazone erbij staat na 5 jaar; zolang is het geleden dat hij bij ons gerestaureerd is. Het is nog steeds een plaatje, net als de omgeving waar hij staat!

Op rondreis door Zweden; op dit moment verblijven we op Ljusnefors camping(goede sfeer, koude Grolsch;), dichtbij de plaats Ljusne. Tot nu toe is het heerlijk weer; zonnig en niet te heet. De bedoeling is om langs de Hoga kusten naar Ostersund te rijden en dan weer af te zakken….om uiteindelijk via Helsingborg Zweden weer te verlaten.

een echt Zweeds huis met de Volvo van Dries die we ongeveer 5 jaar geleden hebben gespoten

Volvo Amazone
Share Button