Wij zullen vrijdag bij de GP-Middelharnis aanwezig zijn.

Vrijdag 6 augustus is het dan weer zo ver. De 10e verjaardag van de Grand Prix in Middelharnis. Al 9 jaar lang hebben we jong en oud laten genieten van vele demoraces in de snelle straten van het winkelcentrum D’n Diek. Dit jaar pakken we groots uit, met een non-stop race spektakel dat je niet mag missen! en . . . . . . . . . . . . . .

Verder hebben natuurlijk weer de karts, sprintscooters, en diverse sportwagens. Maar dit jaar gaan we een nog nooit eerder vertoonde klasse naar Middelharnis halen! Natuurlijk is de toegang zoals altijd gratis. Daarnaast is er van alles te doen voor jong en oud, rondom het circuit. De winkels op D’n Diek zijn natuurlijk geopend, er zijn mooie sportwagens te bezichtigen en er is natuurlijk gedacht aan een hapje en een drankje! Kortom: De Grand Prix van Middelharnis is een dagvullend evenement voor jong en oud!

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van dit grootse spektakel. Uiteraard houden we je op de hoogte via deze website. Bekijk dus regelmatig deze website voor het laatste officiële Grand Prix Middelharnis nieuws!

www.gpmiddelharnis.nl

Share Button