Nomed trailer getest

De Nomad Trailer

Nomaden zijn (groepen) mensen die door hun bestaanswijze, geen vaste woon- of verblijfsplaats hebben. Zij trekken cyclisch- of seizoensgebonden in het rond om in hun levensonderhoud te voorzien. Veelal met een kudde schapen of geiten, op zoek naar een goede locatie om hun deze te kunnen laten grazen. Hun verblijf bestaat uit tenten en alleen noodzakelijke spullen, want Nomaden verblijven nooit lang op dezelde locatie.

Velen avontuurlijke eigenaren van vooral terreinwagens, houden er van om vaak korte of lange reizen te maken met hun voertuig. Van weekendjes uit tot enkele weken tot zelfs een jaar sabattical. Hiervoor nemen zij een deel uit hun vaste levensomgeving mee, hetzij beperkt. Een voertuig heeft tenslotte maar beperkt ruimte. De meest voorkomende problemen tijdens het reizen met een auto, is overbelading. En daarom is er nu een goede oplossing voor dat probleem, De Nomad!

Onze ‘Nomad’ trailer is een uitstekende metgezel tijdens uw reis. Ontworpen om uw spullen  te kunnen vervoeren, welke uw reis aangenamer maakt. Ontworpen als mobiele slaapgelegenheid waar u dat wilt, zodat u uw vrijheid naar wens kunt ervaren.  De trailer is licht, zeer wendbaar, ´off the road´ (onverharde wegen) geschikt, sterk en daarom meer dan geschikt voor uw reis. De trailer heeft een goede verhouding bergruimte, waardoor u nooit te veel meesleept. En door het lichte ontwerp, verbruikt uw voertuig niet bijzonder veel meer brandstof dan u al gewend bent. Dat is beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zodat u uw geld niet in brandstof laat verdwijnen, maar voor andere leuke zaken kunt besteden.

Bron: www.robertson-outback.com

Share Button