Nationaal Oldtimer Festival wij zijn er weer bij!!

Zondag 26 september 2010 vindt het Nationaal Oldtimer Festival (gepresenteerd door Europeesche Verzekeringen) voor de vierde keer plaats op het Circuit Park van Zandvoort. Lifestyle en entertainment worden op deze dag volledig centraal gesteld. Met de verwachting van heerlijk weer en prachtige klassiekers, oldtimers en prewars op de paddock en het circuit kijken we gezamenlijk uit naar deze mooie dag!

Circuitprogramma
De Historische Auto Ren Club mag natuurlijk niet ontbreken op het circuit! Tijdens diverse demoraces op het circuit presenteren zij de mooiste exemplaren uit de geschiedenis. Zo is er een Prewar demonstratie run en kunt u genieten van de nieuwe klasse (NK GTTC) en de Techno Challenge. Daarnaast ziet u verschillende oldtimers in actie.

Spectaculair dagprogramma
Gedurende het evenement kunt u op de paddock diverse mooie themapleinen en activiteiten vinden. Zo is er de speciale Blue Area van Europeesche Verzekeringen, waar de deelnemers van de Tourtocht verzamelen en er diverse ludieke activiteiten zijn. Maar dat is niet alles! Op het Britse themaplein staan de mooiste klassiekers uit de Britse geschiedenis bij elkaar. Ook vooroorlogse voertuigen weten hun weg te vinden naar het Nationaal Oldtimer Festival, mede dankzij een samenwerking met PreWarCar.com. Tijdens het Meguiar’s Concours d’Elegance kunt u genieten van diverse oldtimers, die door een professionele jury worden beoordeeld. Daarnaast kunt u op het podium genieten van diverse optredens van Sgt. WILSON’s Army Show!

Europeesche Verzekeringen Klassieker Tourtocht
Op zondag 26 september wordt tevens de Europeesche Verzekeringen Klassieker Tourtocht verreden. De finish is op Circuit Park Zandvoort, waar een parkeerplaats is gereserveerd op de paddock (Blue Area). Tijdens de twee uur durende tocht komen er diverse spelopdrachten aan bod, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Porsche Scene Live Classic
In samenwerking met het magazine Porsche Scene Live komt er een speciale Classic Paddock op het evenement. De grens voor deelname houdt in dat auto’s van 1985 en ouder toegang krijgen tot de Porsche Scene Live Classic Paddock.

Share Button