Kleur bepalen voor uw oldtimer

Iedere oldtimer wordt meer waard, als hij gelakt wordt in de oorspronkelijke, originele kleur. Om deze kleur te kunnen bepalen, hebt u een kleurennummer of kleurenkaart, een gelakt onderdeel van het voertuig of een ander referentiemiddel nodig.

Motorkap gespoten om de kleur van de MG-A te bepalen De meeste automobielen hebben een identiteitsnummer met kleurencode. Om u bij het zoeken te helpen, hebben wij voor u onze handige Kleurcodelijst.

In onze databank kunt u vastellen of wij voor de kleur van uw klassieker al een oplossing paraat hebben. Als dat niet het geval is, kan de originele kleur bij ons worden bepaald. Daarvoor hebben wij een kleurenkaart of een gelakt onderdeel van het voertuig nodig.

wij kunnen de kleur ook “inscannen” met de Fotospectrometer meter

Neemt u voor meer informatie contact met ons op. Wij verstrekken nadere informatie.

Ook kleurenmonsters verouderen

Belangrijke informatie: autolakken verouderen en veranderen in de loop der jaren. Zij kunnen vergelen, worden mat of bleek. Maar dat geldt ook voor kleurmonsters van lakken! De door ons aangegeven kleur zal daarom waarschijnlijk afwijken van de kleur van uw voertuig of lakmonster. Want bij ons ziet u de originele kleur, waarmee uw oldtimer in zijn prille jeugd door de wereld is gerold.

Als uw oldtimer niet rijklaar is, kunt u met uw kleurengegevens en –monsters gewoon naar ons gaan. Wij kunnen u verder helpen.

Share Button