Gerard is deze week gehuldigd door de gemeente Olst-Wijhe

Op donderdag 22 september jl. heeft sportwethouder Ans Otterloo de Nederlandse kampioenen uit de gemeente Olst-Wijhe gehuldigd. Maar liefst elf inwoners hebben de titel ‘Nederlands kampioen’ op hun naam weten te zetten. Dit jaar waren er kampioenen in vijf verschillende categorieen.

Zo zijn er Nederlandse kampioenen in de autosport, dartsport, atletiek (meerkamp), vogelsport, en zelfs drie kampioenen gewichtheffen.  De jongste kampioen is slechts 11 jaar. Alle aanwezigen konden genieten van de huldiging van de tien aanwezige Nederlandse kampioenen, waarbij de kampioenen een presentje uitgereikt kregen uit handen van wethouder Ans Otterloo. Aansluitend is een groepsfoto gemaakt, waarna iedereen is uitgenodigd voor koffie en een heerlijk stuk taart bij Galerie Brasserie 1703 in Wijhe.

De Nederlandse kampioenen die gehuldigd zijn die avond zijn:
De heer Martien Strijdveen: – Vogels
Tibo Jókóvi: – Gewichtheffen
De heer Jan Willem van Aefst: – Gewichtheffen
Serfandus Jejanan – Gewichtheffen
Sven Groen – Darten
Denise van Herp – meerkamp
De heer Tonnie Groot Lipman – vogels
Sanne Groot Lipman – vogels (slechts 11 jaar) (de jongste kampioen)
Menno Groot Lipman – vogels
De heer Gerard van Zadelhoff – autosport

Eén Nederlandse kampioenen was helaas verhinderd:
Kahau Chou – Gewichtheffen

Share Button

Reacties