MG carclub brengt bezoek aan Carrosseriebouw Jansen Wesepe

Op 8 oktober kunnen we met leden van de MGCC een bezoek brengen aan Carrosseriebouw Jansen in Wesepe. Dit bedrijf is gestart in 1934 en is zich naast carrosseriebouw in toenemende mate gaan bezig houden met restauratie van oldtimers. Ook zijn de legendarische Austin Seven?? de heren niet onbekend. Kijk vooral eens op de website van Jansen: http://www.austinseven.eu/, om een indruk te krijgen van dit bedrijf en te zien of deze excursie iets voor je is. We starten met een kop koffie, aangeboden door Jansen en krijgen dan een rondleiding door het bedrijf.? Start bezoek om 10.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent: Eikenweg 13 (Navigatie; wethouder M. van Doorninkweg 1 of  8124PH), in Wesepe. Wesepe ligt ten N.O. van Deventer. Het bezoek, met rondleiding, zal ongeveer twee uur duren. Deelname is gratis.

Share Button