Dit weekeinde staan we op de beurs in Bremen

 

Record aantal bezoekers Bremen Classic Motorshow
Kwalitatief op internationaal niveau

Exact 40.502 bezoekers passeerden afgelopen weekend (4 t/m 6 februari) in de Messe Bremen de kassa van de Bremen Classic Motorshow. Hans Peter Schneider, directeur van de Messe Bremen, laat er geen onduidelijkheden over bestaan: “Met dit resultaat zitten we in de Champions League. Een verbetering van meer dan tien procent ten opzichte van vorig jaar!” In 2010 werden 36.086 bezoekers geteld.

Heiko Seekamp verzamelt klassiekers en was deelnemer aan de Bremen Classic Motorshow. Hij kan zich volledig in de stelling van Schneider vinden: “Het was een supergroot succes. De show heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een evenement van formaat en kan zich meten met internationale evenementen.” De tiende editie van de Bremen Classic Motorshow vindt vanaf 3 tot en met 5 februari 2012 plaats.

Share Button