Friction shock absorbers nieuw in ons assortiment

photophoto

Schokbreker zijn van aluminium

Twee maten leverbaar

L=200mm Dit is de hart maat van bout tot rubber bus voor auto’s tot 1600KG

L=150mm Dit is de hart maat van bout tot rubber bus voor auto’s tot 1600KG

Andere maten op aanvraag leverbaar (denk aan levertijd deze worden speciaal voor u op maat gemaakt)

Ga naar de Webshop 

DE ANDRE HARTFORD SCHOKBREKER
De Andre Hartford schokbreker is een dubbelwerkende wrijvingsschokbreker tijdens de in en uitgaande beweging van het veerpakket. De schokbreker is extreem simpel van constructie en is opgebouwd uit bewegende metalenplaten gescheiden door hardhouten schijven. Het geheel draait om een centrale bout met stervormige veren welke de bewegende delen op de gewenste druk geklemd houden. De frictie tussen de schijven vertraagt de beweging van het veerpakket van de auto. Wrijvingsschokbrekers gaan lang mee maar ook zij moeten een keer onderhanden worden genomen. Het voordeel van dit type schokbreker is het ontbreken van technisch ingewikkelde onderdelen. Op de markt zijn door allerlei aanbieders nieuw gefabriceerde schokbrekers leverbaar, ze zien er goed uit en misstaan niet op de auto.

 

Share Button