WoeStijnRally Editie 2013 in Wesepe

logowoestijnrallyEen vriendengroep uit Wesepe organiseert de WoeStijnRally Editie 2013 in Wesepe om geld in te zamelen voor de stichting Care4BrittleBones. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 15 juni. De WoeStijnRally is een puzzelrit met de auto zoals velen die nog kennen van de Koninginnedag in Wesepe vroeger. De route van de rally gaat door de wijde omgeving en voert de rijders langs vele mooie plekjes binnen de gemeente Olst-Wijhe.

Voor, tijdens en na de route moeten de deelnemers opdrachten uitvoeren. Anders dan de naam ‘Woestijnrally’ doet vermoeden, gaat deze rally niet om snelheid, maar is het een puzzelrit.

Programma:
13.00 uur             Ontvangst met koffie voor de deelnemers
13.30 uur             Aanvang Rally
15.00 uur             Live muziek op het plein
17.00 uur             Einde Rally
18.00 uur             Prijsuitreiking
18.00 – ? uur       gezellig naborrelen

Start van de rally en de finish zijn bij Het Wapen van Wesepe. Rond het Wapen van Wesepe worden tal van andere activiteiten georganiseerd o.a.:
–          groot zomers terras
–          live muziek op het plein
–          springkussen en ranjatap voor kinderen
–          rad van fortuin

Deelnemen
Deelname aan de Rally kost € 15,- per volwassen deelnemer. Er moeten minimaal 2 volwassen deelnemers in 1 auto zitten. Iedereen kan deelnemen aan de rally. Er is wel een maximum aantal deelnemers. Aanmelden kan via de site www.WoeStijnRally.nl  Op deze website kunt u tevens alles lezen over de achtergrond van dit evenement.

Doe mee en sponsor! De opbrengst van de gehele dag komt geheel ten goede aan de stichting Care4brittlebones.

Achtergrond:
Stijn, zoon van een van onze vrienden, lijdt aan de zeldzame ziekte Osteogenesis Imperfecta. Osteogenesis Imperfecta, internationaal beter bekend als Brittle Bones, is een bindweefsel ziekte, gekenmerkt door onder andere erg breekbare botten (soms zelfs meer dan 100-200 in een mensenleven). Het wordt ook wel de broze bottenziekte genoemd.

In Nederland zijn er ongeveer 1.000 mensen met Brittles Bones/OI. Elk jaar worden er 10-15 kinderen met BrittleBones/OI geboren. De ziekte is reeds meer dan 100 jaar bekend, toch is er nog geen medicatie of behandeling die deze ziekte fundamenteel aanpakt. Doordat deze ziekte zo zeldzaam is, wordt er nog (te) weinig onderzoek naar gedaan. Hier wil Stichting Care4BrittleBones verandering in brengen. De Stichting is in 2012 opgericht en is 100% non-profit. Ze richt zich volledig op één doel: het financieren van medisch onderzoek rond Brittle Bones/OI. Omdat medisch wetenschappelijk onderzoek een belangrijke bijdrage kan leveren aan een betere kwaliteit van leven voor alle mensen met de broze bottenziekte. Meer informatie over de Stichting is te vinden op: www.care4brittlebones.org.

Doneren of Sponsor worden
Een donatie kunt u doen op bankrekeningnummer 17 80 45 713 t.n.v. H.J. de Bone o.v.v. Woestijnrally. De opbrengst van de gehele dag komt geheel ten goede aan de stichting Care4brittlebones.

Ook als bedrijf kunt sponsor worden en de  WoeStijnRally mede mogelijk maken.
Voor slechts € 100,00 (waarvoor uw bedrijf een rekening ontvangt) bent u sponsor. Als sponsor wordt uw bedrijfslogo geplaatst op de internetsite, het routeboekje, groot scherm, facebook en bij de start- en finish.  Ook kunt u met een auto en 2 volwassenen meedoen aan de Woestijnrally (inclusief consumptiebonnen voor onderweg) .

Voor vragen kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Contactpersoon: Hero Hartkamp
Email: info@WoeStijnRally.nl
Telefoon: 06 46160392

Share Button