Bekijk de hergeboorte van een klassieker

20121117-160427.jpgOpen dag zaterdag 22 juni van 9:00 tot een uur of 18:00

Het bouwen van carrosserieën  is een vergeten ambacht. Op 22 juni laat Carrosseriebouw Jansen, in samenwerking met Kranz Oldtimer-Service en het Weseper Erfgoed, deze tijden herleven.  Van roestig chassis tot blinkend  automobiel, dat is wat u die dag in Wesepe ontdekt.

 Tegen een achtergrond van oude films en foto’s uit de omgeving van Wesepe worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd, vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar om eens goed bekeken te worden en ook is te zien hoe een auto van lak voorzien wordt.

 Iedereen, die altijd al nieuwsgierig is geweest wat er bij Carrosseriebouw Jansen achter de deuren gebeurt, eens wil zien hoe een oldtimer gerestaureerd wordt of is geïnteresseerd in de geschiedenis van Wesepe, is van harte uitgenodigd  om te komen kijken. U zorgt voor de vragen, wij voor de koffie.

Share Button