“The Dark Rover” is afgeleverd!

photophoto

Leuk bericht van de nieuwe eigenaar.

Beste Bas!

Het ging absoluut als gesmeerd!  Schitterend beestje!  werkelijk koersvast, en sneller dan de MG!  voor bochten moet je eigenlijk niet vertragen!  heb al gedurfd om de 100 te doen, maar dan wordt het toch allemaal iets te losjes….  Weet echt niet waar je het uithaalde dat dit niet naar Parijs kan, hoor!  Ik voel me er zo klaar voor, al zou een helmpje geen overbodige luxe zijn…   En op mijn mooie goodwood pet moet ik ook al niet meer rekenen, want die ben ik op de zeelandbrug kwijtgespeeld….

Kan in alle geval al niet meer wachten om naar Engeland te rijden – zonder trailer!  Morgen nog even een ommetje van 100 kilometer naar de tandarts!  Any excuse will do!

Bedankt nog voor alles, ook voor de leuke babbel!  Hoop dat de oesters jullie goed gevallen zijn, en dat jullie nog enige biertjes kunnen opsparen tot maandag! ;o)

Groetjes, ook aan Linda!

Share Button