Plaatwerk

Plaatwerkreparaties

Hier wordt de carrosserie uitgedeukt of gedeeltelijk vervangen. Wanneer de schade zodanig is dat er vitale onderdelen ontzet zijn, gaat de auto op de richtbank, welke de exacte fabrieksspecificaties van iedere auto garandeert. Als alle bestaande of nieuwe delen volgens de fabrieksspecificaties zijn gericht en-/of ingelast, gaat de auto door naar de afdeling voorbewerking.

In de voorbewerking worden de geplaatwerkte delen voorbereid voor de spuiterij. De delen worden hier geschuurd, strak gemaakt en in een roestwerende primer gespoten. Dit alles gebeurt exact volgens de aanbevelingen van onze lakfabrikant. Hierna worden de delen klaargezet voor de spuitcabine.

Share Button

Reacties

 1. Dag Firma Jansen ,

  Op zoek was/ben ik naar ‘vloeibaar zink’, en kwam bij u terecht…
  Al sinds jaar & dag gebruik ik voor restauratie v plaatwerk v auto’s het product ‘Gootvernieuwer’ van ATAB Antwerpen. Het zijn 2 samen te voegen componenten. De verf zelf -vloeibaar zink- blijft goed, maar potlife v.d. harder is ca 1-1/2 jr. Ik heb werkelijk van ALLES geprobeerd om bij de fabriek in Antwerpen een hoeveelheid(je) van die harder los te krijgen. Maar ze zeggen: ‘Neen, dat is niet mogelijk’. D.w.z. de agent ATAB Nederland zegt dat, de fabriek geeft helemaal geen krimp. (Dat is alles wat ze zeggen, geen uitleg, niks. Ik heb de chemische naam, maar niet de juiste formule, dus dat lukte me niet die zelf te maken. En dat alles natuurlijk na diverse grossiers die dat eveneens intensief hebben geprobeerd voor mij).

  Zoudt u mij een goede vervanger kunnen (en willen) aanraden? Ik hechtte erg aan het oude product -en mijn ‘oude gewoonte’ , maar ik neem aan dat er best goede andere producten zijn met dezelfde of bijna dezelfde eigenschappen…

  Heel hartelijk dank voor uw attentie.
  En, inderdaad uw website is prachtig, een compliment waard!
  Ilya Koopmans